27 februari 2024

"Verhoog uw impact! Ontdek de oproep tot projecten voor mutualisatie 2024 van het akkoord voor de non-profitsector"

Inschrijvingen

Date: 
27 februari 2024
/
"Verhoog uw impact! Ontdek de oproep tot projecten voor mutualisatie 2024 van het akkoord voor de non-profitsector"

We hebben het genoegen u uit te nodigen voor een onmisbaar evenement: ons webinar "Verhoog uw impact! Ontdek de oproep tot projecten voor mutualisatie 2024 van het akkoord voor de non-profitsector".

Praktische informatie

Datum en tijd: donderdag 7 maart om 10u

Locatie: Online op Teams

Dit webinar biedt de ideale gelegenheid om de mogelijkheden te ontdekken die worden geboden door de oproep tot projecten voor mutualisatie 2024 in de Brusselse non-profitsector. U leert meer over de doelstellingen, de toelatingscriteria, de indieningsmodaliteiten en het selectieproces.

Agenda:

1. Presentatie van de oproep tot projecten voor mutualisatie 2024

2. Doelstellingen en toelatingscriteria

3. Indieningsmodaliteiten van de kandidaturen

4. Selectieproces en evaluatiecriteria

5. Begeleiding, evaluatie en verplichtingen van de geselecteerde projecten

De oproep tot projecten heeft tot doel initiatieven voor mutualisatie in de Brusselse non-profitsector te selecteren en te financieren, zoals de mutualisatie van functies en ondersteunende diensten, de versterking van mobiele teams en werkgeversgroeperingen, de oprichting van netwerken of samenwerkingen via overeenkomsten, de fysieke samenvoeging van eerstelijns operatoren, en de oprichting van inkoopcentrales.

De projecten moeten transversaal en bij voorkeur intersectoraal zijn, gericht op Brusselse non-profitorganisaties, met name kleine en middelgrote organisaties, en ingediend door een Brusselse non-profitoperator of een operator die aan deze sector is verbonden. De financieringsdrempel varieert tussen 100.000 EUR en 350.000 EUR per jaar.

Wij moedigen u ten zeerste aan deel te nemen aan dit webinar om meer te weten te komen over de mogelijkheden die deze oproep tot projecten biedt en om al uw vragen te stellen.

Mis deze kans niet om uw impact te vergroten en bij te dragen aan de dynamiek van de non-profitsector!

We kijken ernaar uit om u talrijk te verwelkomen tijdens dit leerrijke evenement.